Sastāvdaļas
- 125 g rīsu
- 250 ml ūdens
- 1 vidēja lieluma sīpols
- 80-100 g kaltētu sēņu
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- olīveļļa vai sviests
- pētersīļi, dilles vai loki
- sāls, baltie pipari
Pagatavošana
- Kaltētās sēnes pārlej ar verdošu ūdeni un patur 30 minūtes, tad sīki sagriež.
- Cep gredzenos sagrieztu sīpolu, tad sēnes, turpina cept 5 minūtes.
- Pievieno vārītus rīsus, uzkarsē, pielej sojas mērci.
- No abām olām izcep omleti, sagriež to salmiņos.
- Rīsiem pievieno sakapātus zaļumus, omleti - kārtīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!