Sastāvdaļas
- 300 g rīsu
- 1 burkāns
- 2 sīpoli
- 300 g šampinjonu
- 100 g zaļo zirnīšu
- 100 g zaļo pākšu pupiņu
- 100 g konservētas kukurūzas
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Šampinjonus noskalo, sagriež 4 daļās, cep sakarsētā, dziļā pannā, augu eļļā.
- Atsevišķā pannā cep sakapātus sīpolus.
- Pievieno salmiņos sagrieztu burkānu, maisot cep uz lēnas uguns, 3-4 minūtes.
- Ja izmantojat saldētus zaļos zirnīšus un pākšu pupiņas - tos atlaidina.
- Rīsus izvāra, liek traukā.
- Ceptajām sēnēm pievieno ceptos sīpolus un burkānus, rīsus, piparus, sāli - samaisa, karsē 5 minūtes uz uguns.
- Pašās beigās pievieno zaļos zirnīšus, pākšu pupiņas un konservēto kukurūzu - sautē 5-7 minūtes, pannai uzliekot vāku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!