Rīsi ar dārzeņiem un gaļas mīkstumiem

Rīsi ar dārzeņiem un gaļas mīkstumiem Foto: Rīsi ar dārzeņiem un gaļas mīkstumiem

Sastāvdaļas

  • 250 g rīsu
  • 1/2 l buljona
  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 100 g puravu
  • 100 g kāpostu
  • 100 g zaļo zirnīšu
  • 50 g selerijas
  • 50 g pētersīļu
  • 100 g tauku
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Nomazgātus rīsus pārlej ar buljonu un vara 15 minūtes.
  2. Tajā pašā laikā taukos apcep stienīšos sagrieztu gaļu un dārzeņus, pēc tam tos izsautē mīkstus.
  3. Sajauc vārītos rīsus ar dārzeņiem, garšvielām un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes