Sastāvdaļas
- 400 g rīsu
- 2 vistas filejas
- 500 g šampinjonu
- 1 liela,sarkanā paprika
- 1/3 tējkarotes maltu čili piparu
- 1 sīpols
- saišķītis kinzas salātu
- 1 tējkarote rīvēta, svaiga ingvera
- 1/2 citrona sulas
- sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vāra rīsus - katlā lej 700 ml ūdens, uzvāra, ieber rīsus, samaisa, tikko sāk vārīties, samazina uguni līdz minimumam un vāra, uzliekot katlam vāku, 12-14 minūtes.
- vistas filejas, papriku sagriež salmiņos.
- Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sīpolu - pusgredzenos.
- Kinzas salātus rupji sakapā.
- Vok vai parastā, dziļā pannā, sakarsētā augu eļļā, cep vistu, kamēr gatava, liek bļodā un noliek malā.
- Pannā liek sīpolu, ik pa brīdim pamaisot, cep, kamēr tas kļūst caurspīdīgs, pievieno papriku, čili piparus, turpina cept, kamēr paprika ir mīksta.
- Sīpolu un papriku liek bļodā, noliek malā.
- Pannā liek šampinjonus, cep, kamēr gatavi, pievieno vistu, sīpolu, papriku, kinzas salātus, citrona sulu, ingveru, sāli, kārtīgi samaisa.
- Dārzeņiem, sēnēm, vistai pievieno rīsus, samaisa, visu karsē 1-2 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!