Sastāvdaļas
- 300 g rīsu
- 1,5 tējkarotes sāls
- 400 g cūkgaļas
- 100 g sīpolu
- 3 ķiploka daiviņas
- 5 cm liels svaiga ingvera gabaliņš
- 100 g burkānu
- 1 sarkanā paprika
- 100 g saldētu zaļo zirnīšu
Pagatavošana
- Rīsus vāra sālsūdenī, kad tie ir gatavi, notecina caurdurī.
- Cūkgaļu sagriež 2-3 cm lielos gabaliņos.
- Gaļu cep sakarsētā, ietaukotā pannā, kamēr parādās brūngana garoziņa, gatavu pārliek traukā.
- Tajā pašā pannā, kur cepās gaļa, cep sakapātus sīpolus, ķiplokus, vēlāk pievieno smalki sarīvētu, nomizotu ingveru.
- Pievieno sīki sagrieztus burkānus un papriku, pievieno zaļos zirnīšus, maisot visu cep 10-15 minūtes.
- Kad dārzeņi ir mīksti, pannā liek atpakaļ gaļu, pievieno rīsus.
- Uzber sāli, samaisa, turpina gatavot 5-7 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!