Sastāvdaļas
● 3 olas
● 200 g maltu valriekstu
● 1 tējkarote cepamā pulvera
● 80 g cukura
Krēmam:
● 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
● 100 g sviesta
● 100 g kausētas šokolādes
Pagatavošana
- Ar putojamo slotiņu saputo olas un cukuru, pievieno sasmalcinātos riekstus un rūpīgi samaisa.
- Sevis izvēlētu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un pārkaisa ar miltiem.
- Mīklu ieklāj sagatavotajā kūkas formā un liek cepties 180°C temperatūrā 5 - 10 minūtes.
- Krēms: Visas nepieciešamās sastāvdaļas sajuac viendabīgā masā un pārklāj pār nedaudz atdzesētu biskvītu.
- Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.