Sastāvdaļas
- 3 olas
- 200 g maltu valriekstu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 80 g cukura
Krēmam:
- 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
- 100 g sviesta
- 100 g kausētas šokolādes
Pagatavošana
- Ar putojamo slotiņu saputo olas un cukuru, pievieno sasmalcinātos riekstus un rūpīgi samaisa.
- Sevis izvēlētu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un pārkaisa ar miltiem.
- Mīklu ieklāj sagatavotajā kūkas formā un liek cepties 180°C temperatūrā 5 - 10 minūtes.
- Krēms: Visas nepieciešamās sastāvdaļas sajuac viendabīgā masā un pārklāj pār nedaudz atdzesētu biskvītu.
- Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!