Apelsīnu pankūkas ar biezpiena pildījumu

Apelsīnu pankūkas ar biezpiena pildījumu Foto: Apelsīnu pankūkas ar biezpiena pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:
● 400 ml piena
● 2 olas
● 250 g miltu
● 2 ēdamkarotes sviesta
● 2 ēdamkarotes cukura
● 1 liels apelsīns
● šķipsniņa sāls

Pildījumam:
● 250-300 g biezpiena
● 1 ola
● 1 ēdamkarote mannā
● 1 neliels apelsīns
● 2-3 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Bļodā izsijā miltus, pievieno cukuru, sāli, viegli sakultas olas, izkausētu sviestu - kārtīgi samaisa.
  2. Pielej mazliet piena, samaisa viendabīgu mīklu.
  3. Jāskatās, lai nebūtu kunkuļu, pakāpeniski mīklai pielej visu pienu.
  4. Apelsīnu kārtīgi nomazgā, sarīvē miziņu un izspiež sulu - pievieno mīklai, atstāj nostāvēties 20-30 minūtes.
  5. Gatavo pildījumu - biezpienu samīca, pievieno olu, mannā, cukuru - kārtīgi samaisa.
  6. Pievieno sīki sagrieztu apelsīnu.
  7. Sakarsētā pannā lej mazliet eļļas, cep plānās pankūkas. 
  8. Gatavas pankūkas atdzesē, pilda biezpienu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes