Sastāvdaļas
- 200 g kartupeļu
- 100 g biešu
- 50 g gaļas cepeša
- 50 g skābētu gurķu
- 2 olas
- 30 g saldskābu ābolu
- 30 g siļķu
- 50 g nēģu
- 2 tomāti
- 150 skāba krējuma
- sāls
- cukurs
- etiķis
- sinepes vai galda mārrutki
Pagatavošana
- Ar mizu vārītus kartupeļus un bietes nomizo, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.
- Tādos pašos gabaliņos sagriež nomizotus gurķus un ābolus, atdzesētu gaļas cepeti, siļķes fileju, tomātus un cieti novārītas olas.
- Krējumam pieliek garšvielas, un iemaisa tajā sasmalcinātos produktus.
- Liek salātu traukā, rotā ar olu,gurķiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!