Rabarberu un biezpiena sacepums ar zemeņu ievārījumu

Rabarberu un biezpiena sacepums ar zemeņu ievārījumu Foto: Rabarberu un biezpiena sacepums ar zemeņu ievārīju

Sastāvdaļas

  • 500 g rabarberu
  • 100 g cukura
  • 4 ēdamkarotes zemeņu ievārījuma
  • 3 olas
  • 150 g biezpiena
  • 100 g skābā krējuma
  • 1/2 citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Gabaliņos sagrieztus rabarberus sajauc ar ievārījumu un 2 ēdamkarotēm cukura, liek lielā ietaukotā veidnē.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar 3 ēdamkarotēm cukura, izmaisa saberztu biezpienu, krējumu, citrona sulu un cieti,iecilā saputotus olu baltumus.
  3. Masu pārliek pāri rabarberiem.
  4. Liek krāsnī un 180°C temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.
  5. Nedaudz atdzesē. Pasniedz ar ogām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes