Putukrējuma omlete ar ievārījumu

Putukrējuma omlete ar ievārījumu Foto: Putukrējuma omlete ar ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1/3 putukrējuma
  • 25 g kviešu miltu
  • sviests cepšanai
  • sāls
  • ievārījums

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus ar nelielu daudzumu sāls piedevu saputo, pievieno miltus, putukrējumu, iecilā saputotus olu baltumus.
  2. Masu izlej ar sviestu apziestā pannā, cep uz ne visai karstas plīts.
  3. Kamēr apakšējā puse apcepās gaiši brūna, tad pārliek cepeškrāsnī un cep 10 minūtes vidējā temperatūrā.
  4. Kad omlete gatava, to saloka divās vai trijās daļās, vidū ieziežot ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes