Sastāvdaļas
- 130 g jēra gaļas
- 1 tējkarote augu eļļas
- 1 sīpols
- 500 ml ūdens
- 1 tējkarote dārzeņu buljona
- 0.5 tējkarotes rozmarīna
- 0.5 tējkarotes salvijas
- 1 ķiploka daiviņa
- 500 g zaļo pākšu pupiņu
Pagatavošana
- Gaļu sagriež un apcep eļļā.
- Pieliek sakapātu sīpolu un apsautē.
- Pielej ūdeni, pieliek dārzeņu buljonu, rozmarīnu, salviju un saspiestu ķiploka daiviņu.
- Trakam uzliek vāku un sautē apmēram 30 minūtes.
- Pa to laiku notīra un sagriež pupiņas. Pievieno gaļai un sautē vel 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!