Podiņos ceptas olas ar vistas gaļu un dārzeņiem

Podiņos ceptas olas ar vistas gaļu un dārzeņiem Foto: Podiņos ceptas olas ar vistas gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • 100-150 g kabaču
  • 1 selerijas kāts
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 vidēja lieluma tomāts
  • sāls pēc garšas, augu eļļa
  • 4 olas

Pagatavošana

  1. Produktu daudzums paredzēts 2 karstumizturīgiem podiņiem.
  2. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
  3. Selerijas kātu un kabačus sakapā.
  4. Pannā, uz lielas uguns sakarsē 1 ēdamkaroti augu eļļas, cep vistas gaļu, maisot, 2-3 minūtes.
  5. Vistas gaļu liek podiņos.
  6. Uguni samazina līdz vidējam līmenim, cep pannā seleriju un kabačus, maisot, 5-7 minūtes.
  7. Tomātus sīki sagriež, ķiplokus sakapā.
  8. Ceptos dārzeņus liek podiņos pie gaļas.
  9. Pievieno tomātus, ķiplokus, sāli - samaisa.
  10. Virsū uzsit olas, uzber sāli.
  11. Podiņus, neuzliekot vākus, liek 200°C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes