Sastāvdaļas
● 1 vistas fileja
● 100-150 g kabaču
● 1 selerijas kāts
● 1 ķiploka daiviņa
● 1 vidēja lieluma tomāts
● sāls pēc garšas, augu eļļa
● 4 olas
Pagatavošana
- Produktu daudzums paredzēts 2 karstumizturīgiem podiņiem.
- Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
- Selerijas kātu un kabačus sakapā.
- Pannā, uz lielas uguns sakarsē 1 ēdamkaroti augu eļļas, cep vistas gaļu, maisot, 2-3 minūtes.
- Vistas gaļu liek podiņos.
- Uguni samazina līdz vidējam līmenim, cep pannā seleriju un kabačus, maisot, 5-7 minūtes.
- Tomātus sīki sagriež, ķiplokus sakapā.
- Ceptos dārzeņus liek podiņos pie gaļas.
- Pievieno tomātus, ķiplokus, sāli - samaisa.
- Virsū uzsit olas, uzber sāli.
- Podiņus, neuzliekot vākus, liek 200°C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes.