Sastāvdaļas
- 11 plānās pankūkas
- 400 g biezpiena
- 300 g saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
- 300 g melleņu ievārījuma
- svaigas mellenes (dekorēšanai)
Pagatavošana
- Biezpienu sasmalcina ar blenderi vai izlaiž caur sietu.
- Saldo krējumu un pūdercukuru saputo ar elektrisko putotāju, pievieno biezpienu un visu rūpīgi samaisa.
- Nedaudz krēma atliek maliņā - kūkas virsmas dekorēšanai.
- 3 pankūkas pārklāj ar krēmu (katru), 2 ar melleņu ievārījumu (katru), 3 pankūkas pārklāj ar krēmu un atkal 2 ar ievārījumu.
- Virsējo pankūku pārklāj ar maliņā nolikto krēmu un dekorē ar svaigām mellenēm.
- Kūku ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!