Sastāvdaļas
- 2 olas
- 300 g miltu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote cukura
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar sāli un cukuru, pievieno glāzi ūdens un miltus, labi sakuļ, lai neveidojas kunkuļi.
- Pamazām lej klāt vel ūdeni, kamēr izveidojas ļoti šķidra mīkla.
- Iemaisa 2 ēdamkarotes eļļas.
- Pannu sakarsē mazliet eļļas, uzlej nedaudz mīklas, iztecina pa visu pannu plānā kārtā un apgrozot izcep zeltainas pankūkas.
- Salocītas liek šķīvjos, pēc vēlēšanas pārlej ar ievārījumu vai krējumu. Pankūkas var arī pildīt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!