Sastāvdaļas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 100-150 ml kefīra
- 50 g kausēta sviesta
- 1/3 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes sodas
- milti
- šķipsniņa cukura
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Kefīru samaisa ar skābo krējumu, izmantojot dakšiņu, pievieno sāli, sodu - pēc 1-2 minūtēm parādīsies putas.
- Pievieno cukuru un sviestu - samaisa.
- Pievieno miltus, samīca ļoti mīkstu, pat mazliet, pie pirkstiem līpošu mīklu.
- Mīklu liek ietaukotā veidnē, izlīdzina ar rokām, liek pildījumu pēc izvēles
- Cep, kamēr mīkla mazliet apbrūnē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!