Sastāvdaļas
- 200 g kefīra
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 400 g miltu
- 400-500 g Brinzas siera
- 1 ola
- 20-30 g sviesta
Pagatavošana
- Samaisa kefīru, augu eļļu, cepamo pulveri.
- Pakāpeniski pievieno miltus, samīca gludu mīklu, noliek to malā.
- Brinzas sieru sarīvē, samaisa ar olu un mīkstu sviestu.
- Mīklu sadala 10-12 daļās, tikpat daļās sadala Brinzas siera maisījumu.
- No mīklas izveido plācenīšus, katra plācenīša vidū liek pildījumu.
- Plācenīša maliņas pārloka pāri pildījumam.
- Cept plācenīšus var sausā pannā vai ietaukotā, 7 minūtes no vienas un 7 minūtes no otras puses.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!