Plāceņi ar gaļas pildījumu

Plāceņi ar gaļas pildījumu Foto: Plāceņi ar gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes kefīra
  • 4 olas
  • 1/2 ēdamkarotes sodas
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote cukura 
  • 2,5 glāzes miltu
  • 600 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Sīpolu sakapā un cep augu eļļā, kamēr tas kļūst zeltains.
  2. Cepto sīpolu nosusina uz papīra dvieļa.
  3. Bļodā samaisa malto gaļu ar cepto sīpolu, pieber sāli, piparus.
  4. Atsevišķā dziļā bļodā samaisa kefīru, sāli, cukuru, dzēstu sodu(ar etiķi vai citrona sulu).
  5. Atsevišķi sakuļ olas, pievieno kefīra maisījumam.
  6. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus.
  7. Pannā sakarsē augu eļļu, liek vienu ēdamkaroti mīklas, virsū liek 1 ēdamkaroti maltās gaļas, mazliet piespiež ar pirkstiem un uzlej virsū vēl vienu ēdamkaroti mīklas.
  8. Cep, kamēr parādās zeltaina garoziņa, apgriež plāceni otrādi un cep no otras puses.
  9. Plāceņi cepas ātri, jāskatās, lai tie nepiedeg!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes