Pīrāgs ar zivju pildījumu

Pīrāgs ar zivju pildījumu Foto: Pīrāgs ar zivju pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 1 glāze kefīra
  • 1 ola
  • 1 glāze miltu
  • 1/2 tējkarotes sodas

Pildījumam:

  • mazsālīta laša vai foreles fileja
  • 2 vārītas olas
  • zaļumi
  • 50 g siera

Pagatavošana

  1. Samaisa visas mīklas sastāvdaļas, samīca mīklu un liek ietaukotā veidnē, izveidojot mīklas maliņas.
  2. Zivs fileju atbrīvo no asakām un sakapā.
  3. Zivs filejas vietā var izmantot zivju konservus - 1 bundžu, nolej šķidrumu un samīca ar dakšiņu. 
  4. Pievieno sīki sakapātas olas, zaļumus, samaisa.
  5. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  6. Pildījumu liek veidnē, cep sakarsētā krāsnī, 20 minūtes.
  7. Pēc 20 minūtēm pīrāgu izņem un pārkaisa ar sieru, turpina cept 5 minūtes.
  8. Pīrāgu var ēst gan siltu, gan aukstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes