Sastāvdaļas
- 250 ml kefīra
- 150 g miltu
- 2 olas
- 200 g siera
- 200 g cīsiņu
- 1 tējkarote cepamais pulveris
- sāls
Pagatavošana
- Sieru sarīvēt uz rupjās rīves.
- Cīsiņus sagriezt plānās ripiņās.
- Olas, kefīru, sali sajaukt viendabīgā masā. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi sajaucam lai nebūtu kunkuļu.
- Pievienot sieru un cīsiņus, sajaukt.
- Ieliekam masu cepamajā veidnē, kura ir ieziesta ar sviestu. Veidne 25x25 cm.
- Cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 35-40 minūtes.
- Pasniedzam siltu, tā pīrāgs būs gardāks, kaut arī var pasniegt aukstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!