Pīrāgs ar malto gaļu

Pīrāgs ar malto gaļu Foto: Pīrāgs ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze kefīra
  • 1/2 tējkarotes sodas
Pildījumam:
  • 300 g maltās gaļas
  • 2-3 gabaliņos sagriezti sīpoli
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kefīru samaisa ar sodu un atstāj uz 5 minūtēm.
  2. Pievieno atlikušās mīklas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
  3. Veidni ietauko, pārkaisa ar miltiem un lej pusi mīklas.
  4. Samaisa pildījuma sastāvdaļas(maltā gaļa ir jēla), virsū mīklai veidnē liek pildījumu, virsū pildījumam lej otru pusi mīklas.
  5. Cep 170°C temperatūrā, 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes