Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 glāze miltu
- 1 glāze kefīra
- 1/2 tējkarotes sodas
Pildījumam:
- 300 g maltās gaļas
- 2-3 gabaliņos sagriezti sīpoli
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kefīru samaisa ar sodu un atstāj uz 5 minūtēm.
- Pievieno atlikušās mīklas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
- Veidni ietauko, pārkaisa ar miltiem un lej pusi mīklas.
- Samaisa pildījuma sastāvdaļas(maltā gaļa ir jēla), virsū mīklai veidnē liek pildījumu, virsū pildījumam lej otru pusi mīklas.
- Cep 170°C temperatūrā, 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!