Pīrāgs ar kāpostu un maltās gaļas pildījumu

Pīrāgs ar kāpostu un maltās gaļas pildījumu Foto: Pīrāgs ar kāpostu un maltās gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 3 olas
  • 200 ml piena
  • 1,5-2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
  • 200 g kāpostu
  • 200 g maltās gaļas
  • 1 burkāns
  • 1/2 tomāta
  • 1 ēdamkarote maltas paprikas un ķiploku pulvera
  • sāls, pipari pēc garšas
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Veidni ietauko ar augu eļļu.
  2. Veidnē liek sakapātus kāpostus, tiem virsū - rīvētu burkānu, virsū izkārto plānus tomāta pusgredzenus, uzber sāli, papriku, ķiploku pulveri.
  3. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus pēc garšas, samaisa un liek virsū dārzeņiem, mazliet atbīdot no veidnes malām.
  4. Olas sakuļ, pielej pienu, sāli, pakāpeniski pievieno miltus, maisa viendabīgu mīklu(mīkla nedrīkst būt pārāk šķidra vai pārāk bieza).
  5. Pašās maisīšanas beigās pievieno cepamo pulveri un mīklu lej veidnē.
  6. Sadursta pīrāgu ar garu iesmiņu, lai tas vienmērīgi saplūstu.
  7. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai, cep 40-50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes