Sastāvdaļas
- 3 glāzes miltu
- 3 ēdamkarotes cukura
- 200 g margarīna
- 1 glāze piena
- 30 g svaiga rauga
- 2 olas
Pagatavošana
- Mīkstu margarīnu sakuļ ar cukuru.
- Pievieno olas, visu vēlreiz sakuļ, mazliet pieber sāli.
- Siltā pienā izšķīdina raugu, pievieno piena maisījumam - samaisa, pievieno miltus, samīca mīklu.
- Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievieno vēl miltus.
- Gatavu mīklu ietin pārtikas plēvē, aizsien, atstāj uz 15-20 minūtēm uzrūgt.
- Tad cep pīrādziņus ar dažādiem pildījumiem, pēc Jūsu izvēles.
- Var ieteikt kartupeļu, ceptu sīpolu, sēņu pildījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!