Pīrādziņi ar svaigi sautētiem kāpostiem

Sastāvdaļas

Miklai:
● 450 g miltu
● 250 ml ūdens
● 2 ēdamkarotes augu eļļas
● 1 ola
● 1 tējkarote cukura
● ½ tējkarotes sāls
● 5 g sausā rauga
Pildījumam:
● 1 vārīta
● 600 g kāpostu
● eļļa
● cukurs, sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kāpostu smalki sagriež, pārlej ar karstu ūdeni, tad ar aukstu.
  2. Kāpostu gabaliņus nedaudz “paspaida”.
  3. Cep karsta eļļā 15-20 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
  4. Kad kāposti mīksti tiem pievieno rīvētas vārītas olas, cukuru un sāli.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes