Sastāvdaļas
Mīklai:
- 300 ml kefīra
- nepilna tējkarote sodas
- nepilna tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote cukura
- 400-500 g miltu
Pildījumam:
- 5 cieti vārītas olas
- 150 g loku
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kefīru samaisa ar sodu, atstāj uz 10 minūtēm, tad pievieno sāli, cukuru, pakāpeniski pievieno miltus.
- Samīca mīkstu mīklu, atstāj nostāvēties.
- Lokus sīki sakapā, samīca ar rokām, pievieno sagrieztas olas, sāli, piparus - samaisa.
- Mīklu sadala gabaliņos, katrā liek pildījumu, izveido pīrādziņu.
- Cep sakarsētā,ietaukotā pannā, uz vidējas uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!