Pīrādziņi ar biezpienu

Pīrādziņi ar biezpienu Foto: Pīrādziņi ar biezpienu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 250 ml kefīra
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 400 g miltu
  • sāls

Pildījumam:

  • 100 g cieta siera
  • 100 g Mocarellas siera
  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • sāls
  • pipari
  • kaltēts baziliks

Pagatavošana

  1. Olu sakuļ ar dakšiņu vai putojamo slotiņu, kopā ar sāli un cukuru.
  2. Pievieno kefīru un augu eļļu.
  3. Iegūtajai masai pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri - samīca biezu mīklu.
  4. Biezpienu samīca ar dakšiņu, Mocarellas sieru sagriež mazos gabaliņos.
  5. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  6. Visu samaisa, pieber sāli un baziliku.
  7. Olai, kas paredzēta pildījumam atdala olu baltumu no dzeltenuma.
  8. Olas baltumu sakuļ ar mikseri stingrās putās.
  9. Olas baltumu iecilā siera-biezpiena maisījumā, samaisa.
  10. Mīklu sadala olas lieluma gabaliņos.
  11. Katru mīklas gabaliņu apviļā miltos un izrullē plānu pankūku, šķīvja lielumā.
  12. Izrullētās mīklas vidū liek ēdamkaroti pildījuma un izveido pīrādziņu.
  13. Pīrādziņus liek ietaukotā veidnē, noziež ar olas dzeltenumu un cep 180°C temperatūrā 30 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes