Pildīts, krāsnī cepts lavašs

Pildīts, krāsnī cepts lavašs Foto: Pildīts, krāsnī cepts lavašs

Sastāvdaļas

  • lavašs
  • gaļa pēc izvēles
  • ciets siers
  • 1 tomāts
  • 1 paprika
  • zaļumi pēc izvēles
  • majonēze
  • tomātu mērce
  • garšvielas

Pagatavošana

  1. Lavašu noklāj ar majonēzes un tomātu mērces maisījumu.
  2. Sieru sarīvē un pārkaisa tomātu mērces maisījumam.
  3. Gaļu sagriež sloksnītēs un liek uz lavaša.
  4. Tomātu sagriež šķēlītēs un liek uz lavaša.
  5. Papriku sagriež mazos gabaliņos un liek uz lavaša.
  6. Zaļumus sīki sakapā un pārkaisa lavašam.
  7. Pievieno garšvielas un lavašu satin ruletē.
  8. Ruletes virsmu noziež ar majonēzi.
  9. Cep sakarsētā krāsnī, 15-20 minūtes, kamēr parādās garoziņa.
  10. Pasniedz karstu vai aukstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes