Sastāvdaļas
- trīs 700 - 800 g smagi cāļi
- 100 g sviesta
- 200 g baltmaizes
- piens
- 3 olas
- 60 g sīpolu
- 120 - 150 g vistu aknu
- 100 g sviesta
- 100 g svaigu sēņu
- 100 g kūpinātas krūtiņas
- sāls, pipari, pētersīļi
Pagatavošana
- Sēnes apcep kopa ar sīpoliem; sīki sagrieztas vistu aknas apsāla, pievieno piparus un pētersīļus, pienā izmērcētu baltmaizi un sīki sakapātas olas. Pildījuma masu samaisa un ar to piepilda cāļus. Aizšuj ar diegu vai aizvelk ar aukliņu.
- Cāļus apcep pannā uz plīts un sautē cepeškrāsnī.
- Izceptos cāļus liek traukā, grezno ar zaļajiem zirnīšiem, pasniedz ar eļļā vārītiem kartupeļiem, konservētiem augļiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!