Sastāvdaļas
- 250 g margarīna
- 3 olas
- 100-150 g cukura
- 400 ml skābā krējuma
- 4 glāzes miltu
- 1 ēdamkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
- 500 g biezpiena
- 2 olas
- 100-150 g cukura
- 1 iepakojums vaniļas pudiņa
- 1 iepakojums vaniļas cukura
Pagatavošana
- Cukuru sakuļ ar olām gaisīgā masā.
- Margarīnu izkausē un samaisa ar olu masu(margarīnam jābūt istabas temperatūrā), tad vēlreiz sakuļ ar mikseri.
- Pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri - samaisa.
- Pakāpeniski pievieno skābo krējumu, mīklu noliek malā atpūsties.
- Gatavo pildījumu - visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
- Mīklu izrullē, izspiež aplīšus, liek uz maliņas pildījumu, ar otru mīklas pusi pārklāj.
- Biezpiena rausīšus noziež ar sakultu olu, cep 180°C temperatūrā, 17-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!