Sastāvdaļas
- 6-7 vidēja lieluma tomāti
- 300 g maltās gaļas
- 300 g sēņu
- 150 g sīpolu
- 100 g siera
- sāls
- pipari
- augu eļļa
Rotāšanai:
- zaļie zirnīši
- zaļumi
Pagatavošana
- Sīpolus sakapā.
- Sēnes sīki sagriež.
- Augu eļļā cep sīpolus, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Pievieno sēnes, turpina cept.
- Pievieno malto gaļu, pieber sāli, piparus - turpina cept 15-20 minūtes.
- Tomātus noskalo, nogriež virsmiņas, ar tējkaroti izņem mīkstumu.
- Tomātus pilda ar maltās gaļas masu.
- Sieru smalki sarīvē.
- Pildītos tomātus pārkaisa ar rīvēto sieru.
- Rotā ar zaļajiem zirnīšiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!