Pildīti tomāti ar rīvmaizi

Sastāvdaļas

  • 4 tomāti
  • 100 g rīvmaizes
  • 40 g sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 10 g pētersīļu
  • sāls
  • melnie pipari

Pagatavošana

  1. Sīki sakapāt pētersīļus, pielikt sviestu, sasmalcinātu ķiploku un rīvmaizi, visu kārtīgi samīca.
  2. Tomātus nomazgāt, izņemt viducīšus, pabērt ar sāli, pipariem.  Sagatavoto masu pilda tomātos.
  3. Tomātus liek cepam trauka, pārlej nedaudz ar augu eļļu.
  4. Cep cepeškrāsni 30-35 minūtes,~ 185°C temperatūrā.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes