Pildīti tomāti ar malto gaļu

Pildīti tomāti ar malto gaļu Foto: Pildīti tomāti ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  ● 4 tomāti
  ● 1 sīpols
  ● 2 ķiploka daiviņas
  ● 300 g maltās gaļas
  ● sāls, pipari, malta paprika pēc garšas
  ● 1 ēdamkarote tomātu pastas
  ● 100 g siera
  ● nedaudz majorāna
  ● olīveļļa

Pagatavošana

  1. Sīpolu sasmalcina un kopā ar sadrupinātu malto gaļu apmaisot apcep sakarsētā eļļā.
  2. Pievieno saberztus ķiplokus, pieber sāli, piparus, maltu papriku un sasmalcinātu majorānu, iemaisa tomātu pastu un lēni cep apmēram 5 minūtes.
  3. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus.
  4. Tomātiem nogriež virsiņas, kur aug kauslapiņas, izdobj mīkstumu.
  5. To sasmalcina un pievieno gaļas maisījumam.
  6. Tomātus liek ietaukotā veidnē, piespiežot piepilda ar sagatavoto masu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek krāsnī cepties. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes