Pildīti šokolādes cepumi ar putukrējumu

Pildīti šokolādes cepumi ar putukrējumu Foto: Pildīti šokolādes cepumi ar putukrējumu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 100 g sviesta
  • 110 g cukura
  • 1 ola
  • 150 g miltu
  • 65 g kakao pulvera
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 100 ml piena

Putukrējumam:

  • 200 ml trekna saldā krējuma
  • 2,5 ēdamkarotes pūdercukura

Pagatavošana

  1. Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru.
  2. Pievieno olu, vēlreiz sakuļ.
  3. Samaisa miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri, vaniļas cukuru.
  4. Miltu maisījumu pakāpeniski pievieno olas maisījumam, pielej pienu, sakuļ mīklu.
  5. Ar ēdamkaroti mīklu liek veidnē, kurā ieklāts cepamais papīrs, nedaudz izlīdzina, veidojot apļa formu.
  6. Cep 175°C temperatūrā, 10-12 minūtes, atdzesē.
  7. Gatavo putukrējumu - saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru.
  8. Uz vienas cepuma pusītes liek putukrējumu, uzliek otru cepuma pusīti, šādi izveido pārējos cepumus.
  9. Pirms pasniegšanas, cepumus patur 30 minūtes ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes