Sastāvdaļas
- 10 sīpolu
- 600 g zupas vai svaigas gaļas
- 1 ola
- sāls
- buljons
- 1 - 2 ēdamkarotes miltu
- 1 - 2 ēdamkarotes krējuma
Pagatavošana
- Sīpolus applaucē vārošā ūdenī un novelk miziņu.
- Atgriež vāciņus un izņem vidu, šo masu pieliek pie gaļas.
- Pildījumu sagatavo kā parasti, tikai, lai gaļa labāk turētos kopā, klāt pieliek olu.
- Sapildītos sīpolus katliņā taukos vai sviestā apcep brūnus, pārlej nedaudz ar buljonu un, aplaistot sautē, kamēr gatavi.
- Pildītiem sīpoliem jābūt spīdīgi gaiši brūnā krāsā.
- Pasniedz ar skābā krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!