Sastāvdaļas
- 8 lieli šampinjoni
- 1 sīpols
- pētersīļi
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 olas dzeltenums
- garšaugu sāls
- 1 tējkarote sausā dārzeņu buljona
- 125 g skāba krējuma
- 1 ēdamkarote rīvēta siera
Pagatavošana
- Šampinjoniem nogriež kātus.
- Cepurītes atstāj veselas, kātus sakapā.
- Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sīki sagrieztus sīpolus, pētersīļus, šampinjonu kātus un mazliet pasautē.
- Kad masa nedaudz atdzisusi, pieliek olas dzeltenumu un garšvielas.
- Krējumam pieliek iepriekš sarīvētu sieru un ielej nelielā veidnē.
- Šampinjona cepurītēs saliek pildījumu, sēnes sakārto veidnē un nosedz ar foliju.
- Liek karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!