Pildīti šampinjoni ar šķiņķi un spinātiem

Pildīti šampinjoni ar šķiņķi un spinātiem Foto: Pildīti šampinjoni ar šķiņķi un spinātiem

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigu šampinjonu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 170 g spinātu
  • 4 šķēles šķiņķa
  • 1 tējk. olīveļļas
  • 1/4 glāzes rīvmaizes
  • 2 ēdamkarotes rīvēta "Parmas" siera

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C temperatūrai.
  2. Veidni ieziež ar sviestu.
  3. Šampinjonus nomazgā, kātiņus atdala no cepurītēm. Kātiņus sīki sakapā.
  4. Pannā sautē spinātus 2 minūtes, nolej šķidrumu un liek traukā.
  5. Pannā apcep šķiņķa šķēles, liek uz papīra dvieļa - nosusina, sīki sakapā.
  6. Pannā olīveļļā cep sakapātas ķiploka daiviņas un šampinjonu kātiņus.
  7. Noņem no uguns, pievieno spinātus, rīvmaizi, šķiņķi un Parmas sieru - visu samaisa.
  8. Šampinjonu cepurītēs ieber mazliet sāli, un iepilda spinātu, šķiņķa un siera maisījumu.
  9. Liek šampinjonu cepurītes veidnē un cep krāsnī 20 minūtes, kamēr tās iegūst zeltainu nokrāsu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes