Pildīti kartupeļi ar kūpinātu vistas gaļu, dārzeņiem un sieru

Pildīti kartupeļi ar kūpinātu vistas gaļu, dārzeņiem un sieru Foto: Pildīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 10 vidēja lieluma kartupeļi
  • 2 kūpinātu vistu kājiņas
  • 2 olas
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • zaļumi
  • 2 tomāti
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1 ēdamkarote augu eļļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, noskalo, uzber sāli, liek tvaicēties, aptuveni 25 minūtes.
  2. Gatavo pildījumu - kūpinātajai vistas gaļai novelk ādu, izņem kaulus, gaļu sagriež sīkos gabaliņos.
  3. Olas cieti izvāra, noņem čaumalu un sagriež sīkos gabaliņos.
  4. Sīpolu un tomātus sīki sagriež, paprikai izņem sēklotni.
  5. Kad kartupeļi ir gatavi, atdzesē 5 minūtes.
  6. Katru kartupeli pārgriež 2 vienādās daļās, ar tējkaroti izņem viduci, veidojot laiviņu.
  7. Izgriezto kartupeļu viducīšus sīki sagriež.
  8. Dārzeņus liek bļodā, samaisa, pievieno zaļumus, pārlej ar majonēzi.
  9. Visu kārtīgi samaisa.
  10. Rupji sarīvē sieru.
  11. Pilda kartupeļus.
  12. Multikatla trauku ieziež ar augu eļļu.
  13. Katru pildīto kartupeli liek multikatlā, pārkaisa ar sieru.
  14. Multikatlu ieslēdz cepšanas režīmā, cep 30 minūtes.
  15. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes