Sastāvdaļas
- 10 vidēja lieluma kartupeļi
- 2 kūpinātu vistu kājiņas
- 2 olas
- 1 paprika
- 1 sīpols
- zaļumi
- 2 tomāti
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, noskalo, uzber sāli, liek tvaicēties, aptuveni 25 minūtes.
- Gatavo pildījumu - kūpinātajai vistas gaļai novelk ādu, izņem kaulus, gaļu sagriež sīkos gabaliņos.
- Olas cieti izvāra, noņem čaumalu un sagriež sīkos gabaliņos.
- Sīpolu un tomātus sīki sagriež, paprikai izņem sēklotni.
- Kad kartupeļi ir gatavi, atdzesē 5 minūtes.
- Katru kartupeli pārgriež 2 vienādās daļās, ar tējkaroti izņem viduci, veidojot laiviņu.
- Izgriezto kartupeļu viducīšus sīki sagriež.
- Dārzeņus liek bļodā, samaisa, pievieno zaļumus, pārlej ar majonēzi.
- Visu kārtīgi samaisa.
- Rupji sarīvē sieru.
- Pilda kartupeļus.
- Multikatla trauku ieziež ar augu eļļu.
- Katru pildīto kartupeli liek multikatlā, pārkaisa ar sieru.
- Multikatlu ieslēdz cepšanas režīmā, cep 30 minūtes.
- Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!