Pildīti kalmāri

Pildīti kalmāri Foto: Pildīti kalmāri

Sastāvdaļas

  • 2-3 kalmāri
  • 4 kausētie sieriņi
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • attīrītas garneles vai krabju nūjiņas
  • dilles, pētersīļi
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Vāra kalmārus - liek verdošā ūdenī uz 5 minūtēm, ne ilgāk, jo citādi, tie kļūs sīksti.
  2. Izvārītajiem kalmāriem novelk plēves.
  3. Gatavo pildījumu - kausētos sieriņus sarīvē.
  4. Pievieno sakapātus ķiplokus, zaļumus, sakapātas garneles vai krabju nūjiņas.
  5. Pārlej ar majonēzi, samaisa.
  6. Pildījumu pilda kalmāros, pildītos kalmārus sagriež šķēlēs.
  7. Pasniedz tāpat, vai, pildīto kalmāra šķēlīti uzliek uz ābola šķēlītes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes