Sastāvdaļas
- 2 nelieli jauni kabači
- 3 nelieli tomāti
- 2-3 lieli šampinjoni
- 1 liels sīpols
- 100 g kūpinātas vistas gaļas
- 1/2 paprikas
- 45 g Parmas siera
- 1 ķiploka daiviņa
- garšvielas un sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kabačus gareniski sadala šķēlēs, bet neiegriež līdz galam.
- Dārzeņus, gaļu un sēnes sagriež tādos gabaliņos, kādos vēlaties.
- Parmas sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Veidni ietauko ar augu eļļu vai ieklāj cepamo papīru.
- Veidnē liek nedaudz sīpolu, virsū sīpoliem liek kabačus.
- Katrā kabaču iegriezumā liek sagatavoto gaļas-dārzeņu-sēņu pildījumu.
- Pildītos kabačus pārkaisa ar garšvielām un sāli, uzber rīvēto sieru.
- Veidni liek sakarsētā krāsnī, uz 40 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!