Sastāvdaļas
- 250 g kārtainās mīklas
- 200 g vistas filejas
- 80 g sviesta
- zirņi vai pupas
- vistas buljons
- 1 ēdamkarote konjaka
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Kārtaino mīkla izrullē, no tās izgriež aplīšus.
- Pēc tam liekam formiņās plānā kārtiņā un viduci ieber zirņus vai pupas, formiņas kārtojam uz plats.
- Cep 190°C temperatūrā 15 minūtes.
- Tad zirņus vai pupas izber, groziņu atdzesē.
- Vārītu vistas fileju sagriež kubiciņos, sablendē, pievieno vistas buljonu, sviestu, konjaku,citrona sulu, piparus, sāli un visu sablenderē.
- Ar pastēti pilda mīklas groziņus.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!