Pildīti baklažāni ar sēnēm un malto gaļu

Pildīti baklažāni ar sēnēm un malto gaļu Foto: Pildīti baklažāni ar sēnēm un malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 lieli baklažāni
  • 200 g maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 200 g sēņu
  • sāls
  • pipari
  • siers

Pagatavošana

  1. Baklažānus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu.
  2. Mazliet uzber sāli un atstāj uz 15 minūtēm.
  3. Sīpolus sakapā, apcep sakarsētā pannā, pievieno sēnes, baklažānu mīkstumu, malto gaļu, pieber sāli, piparus - visu apcep.
  4. Baklažānu puses noskalo ūdenī, pilda ar maltās gaļas pildījumu.
  5. Baklažānus liek ietaukotā veidnē, cep 220°C temperatūrā, 30 minūtes, tad izņem no krāsns, uzkaisa rīvētu sieru, turpina cept 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes