Sastāvdaļas
- 2 lieli baklažāni
- 200 g maltās gaļas
- 2 sīpoli
- 200 g sēņu
- sāls
- pipari
- siers
Pagatavošana
- Baklažānus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu.
- Mazliet uzber sāli un atstāj uz 15 minūtēm.
- Sīpolus sakapā, apcep sakarsētā pannā, pievieno sēnes, baklažānu mīkstumu, malto gaļu, pieber sāli, piparus - visu apcep.
- Baklažānu puses noskalo ūdenī, pilda ar maltās gaļas pildījumu.
- Baklažānus liek ietaukotā veidnē, cep 220°C temperatūrā, 30 minūtes, tad izņem no krāsns, uzkaisa rīvētu sieru, turpina cept 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!