Pildītas vistu kājiņas

Pildītas vistu kājiņas Foto: Pildītas vistu kājiņas

Sastāvdaļas

  • vistu kājiņas
  • sēnes
  • 1 sīpols
  • siers
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. No kājiņas uzmanīgi novelk ādu, gaļu nogriež nost no kauliem.
  2. Sēnes un sīpolu sagriež un kopā apcep uz pannas.
  3. Gaļu, kopā ar apceptajām sēnēm un sīpoliem samaļ, pieber sāli, piparus.
  4. Sieru sarīvē un iemaisa maltajā masā.
  5. Gaļas masu iepilda vistas kājā, nostiprina ar iesmiņiem.
  6. Pildītās vistu kājiņas liek veidnē, cep 180-200°C temperatūrā, 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes