Pildītas pankūkas ar gaļu un dārzeņiem

Pildītas pankūkas ar gaļu un dārzeņiem Foto: Pildītas pankūkas ar gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

Pildījumam:
  • 500 g liellopu maltās gaļas
  • 1/3 dzeltenās paprikas
  • 1 selerijas kāts
  • 1 liels sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1/2 vidēja lieluma burkāna
  • augu eļļa
  • sāls, pipari, malta paprika
Mīklai:
  • 500 ml piena
  • 2 olas
  • 1/2 ēdamkarotes cukura
  • 3 šķipsniņas sāls
  • 7 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, cep augu eļļā, kamēr kļūst caurspīdīgi, pievieno sīki sakapātu selerijas kātu, papriku, burkānu, maisot cep 3-5 minūtes.
  2. Pievieno malto gaļu, sāli, piparus, maltu papriku - samaisa, cep 20 minūtes.
  3. Mīklas sastāvdaļas samaisa, cep pankūkas, vienu pusi atstāj bālu, to apceps, kopā ar pildījumu.
  4. Pildījumu liek uz apbrūninātās pankūkas puses.
  5. Kad pankūkas ir piepildītas, tās cep pannā, augu eļļā, sākot ar savienojuma pusi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes