Sastāvdaļas
Pildījumam:
- 500 g liellopu maltās gaļas
- 1/3 dzeltenās paprikas
- 1 selerijas kāts
- 1 liels sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 1/2 vidēja lieluma burkāna
- augu eļļa
- sāls, pipari, malta paprika
Mīklai:
- 500 ml piena
- 2 olas
- 1/2 ēdamkarotes cukura
- 3 šķipsniņas sāls
- 7 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, cep augu eļļā, kamēr kļūst caurspīdīgi, pievieno sīki sakapātu selerijas kātu, papriku, burkānu, maisot cep 3-5 minūtes.
- Pievieno malto gaļu, sāli, piparus, maltu papriku - samaisa, cep 20 minūtes.
- Mīklas sastāvdaļas samaisa, cep pankūkas, vienu pusi atstāj bālu, to apceps, kopā ar pildījumu.
- Pildījumu liek uz apbrūninātās pankūkas puses.
- Kad pankūkas ir piepildītas, tās cep pannā, augu eļļā, sākot ar savienojuma pusi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!