Sastāvdaļas
- 6 olas
- 50 g sviesta
- sāls
- pipari
- citronu sula vai galda etiķis
- cukurs
- sinepes
- 8-12 ķilavas
- zaļumi
- tomāti vai redīsi
Pagatavošana
- Nolobītas cieti vārītas olas ar robotu sakņu nazi pārgriež gareniski uz pusēm.
- Izņem dzeltenumus, izberž caur sietu un pievieno saputotam sviestam.
- Masai pievieno sāli, etiķi, piparus, cukuru, sinepes.
- Masu caur konditorejas uzgali pilda olu baltumu pusītēm.
- Virsū liek iztīrītas, saritinātas ķilavas.
- Rotā ar redīsu ripiņām vai tomātu gabaliņiem un zaļumiem.
- Kārto apaļā vai ovālā lēzenā šķīvī, rotā ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!