Pildītas olas ar siļķēm un ceptu gaļu

Pildītas olas ar siļķēm un ceptu gaļu Foto: Pildītas olas ar siļķēm un ceptu gaļu

Sastāvdaļas

  • 6 cieti vārītas olas
  • 1 siļķe
  • 1 saldskābs ābols
  • 120 g sviesta
  • 200 g ceptas gaļas
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu lociņu
  • 1 tējkarote mārrutki etiķī
  • cukurs
  • pipari
  • 1 burciņa majonēzes
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • 1 tējkarote želatīna
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu diļļu

Rotājumam:

  • 6 tomāti
  • lapu salāti

Pagatavošana

  1. Siļķi, gaļu, olu dzeltenumus samaļ, ābolu sarīvē un pievieno ar pipariem un cukuru saputotam sviestam.
  2. Pilda ar kaudzīti olu baltumu pusītes.
  3. Majonēzei pievieno uzbriedinātu, ūdenī izšķīdinātu želatīnu un sasmalcinātas dilles.
  4. Tomātus zvaigžņveidīgi pārgriež uz pusēm, nedaudz izdob un pilda ar jau recēt sākušu majonēzes želeju, pārliek ar pildītajām olām. 
  5. Ar atlikušo majonēzes želeju pārlej pildīto olu pusītes, kārto uz lapu salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes