Pildītas kabaču „mēlītes

Pildītas kabaču „mēlītes Foto: Pildītas kabaču „mēlītes

Sastāvdaļas

 ● 2 kabači
 ● 100 g siera
 ● 100 ml skābā krējuma
 ● 1 ķiploka daiviņa
 ● 3 olas
 ● 1/2 glāzes miltu
 ● sāls pēc garšas
 ● 1 saišķītis diļļu
 ● 100 ml augu eļļas cepšanai
 ● 5-6 ķirštomātiņi

Pagatavošana

    1. Kabačus nomazgā, sagriež plānās sloksnītēs, uzber sāli.
    2. Kabaču sloksnes apviļā miltos un mērcē sakultās olās.
    3. Apviļātās kabaču sloksnes apcep karstā eļļā, no abām pusēm - 2-3 minūtes.
    4. Sieru sagriež šķēlēs.
    5. Sakapā zaļumus un ķiplokus - ķiplokus pievieno skābajam krējumam, samaisa.
    6. Apceptās kabaču „mēlītes” liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
    7. Katru „mēlīti” noziež ar skābā krējuma maisījumu, liek 1-2 tomātu šķēlītes, siera šķēlīti, pārkaisa ar zaļumiem.
    8. „Mēlīti” satin ruletē, nostiprina ar koka iesmiņiem, pasniedz siltas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes