Sastāvdaļas
- 3 vārītas bietes
- 1 vārīts burkāns
- 1 neliels vārīts kālis
- 1 sīpols
- 1 pētersīļa sakne
- 1 vārīta ola
- 5 ēdamkarotes rīvmaizes
- 100 g sviesta
- krējums
- zaļumi
Pagatavošana
- Vārītas bietes pārgriež uz pusēm, izdobj vidu.
- Izdobto masu sīki sagriež, pievieno skaidiņās sarīvētus vārītus burkānus, kubikos sagrieztus vārītus kāļus, sīki sagrieztu sīpolus, zaļumus, sīki sarīvētu pētersīļu sakni, sakapātas vārītas olas.
- Masu iepilda bietēs, virsū liek sviesta piciņas.
- Cep cepeškrāsnī 5 minūtes.
- Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!