Sastāvdaļas
- 1 zoss
- 50 sviesta
- 1 kg skābētu kāpostu
- 150 g žāvētas krūtiņas
- 2 sīpoli
- sāls
- cukurs
- 4 āboli
- ūdens
Pagatavošana
- Skābētus kāpostus sagriež sīkāk, nospiež sulu, pievieno nedaudz ūdens un sautē pusmīkstus.
- Speķi sagriež gabaliņos, sacep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno kāpostiem un sautē, līdz kāposti gatavi.
- Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno kāpostiem.
- Pieliek cukuru pēc garšas.
- Zosi ierīvē ar sāli un pilda ar kāpostiem.
- Liek pannā ar muguru uz leju, pārlej nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep gatavu, aplaistot ar pannas šķidrumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!