Sastāvdaļas
- 200 g vārītu rīsu
- baltās sēnes
- 1 sīpols
- augu eļļa
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- vista
Pagatavošana
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, samaisa ar sāli un pipariem - ierīvē vistu no visām pusēm, gan no iekšpuses, gan ārpuses.
- Liek ledusskapī uz pāris stundām.
- Sīpolu sakapā, cep augu eļļā, pievieno sēnes un turpina cept vēl pāris minūšu.
- Pievieno rīsus, sāli, samaisa un noņem no uguns.
- Ar pildījumu pilda vistu, sastiprina ar koka iesmiņiem.
- Veidni ietauko, liek vistu, noziež to ar eļļu no visām pusēm, cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!