Sastāvdaļas
- 600 g liesas cūkgaļas
- 120 g sutināta bekona
- 4 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarotes rīvmaizes
- 2 ēdamkarotes krējuma
- sāls
- pipari
- tauki
- kviešu milti
- rīvmaize
Pagatavošana
- Cūkas gaļu sagriež 4 šķēlēs, plāni izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, pusi gaļas šķēles pārziež ar pildījumu, otru pusi pārliek pāri, maliņās viegli izdauza, šniceli apviļā miltu un rīvmaizes maisījumā, izveido ovālu, sakarsētos taukos katru pusi cep 4 - 5 minūtes, liek cepeškrāsnī, karsē 5 minūtes.
- Pārlej ar kausētu sviestu, pasniedz ar kartupeļu kroketēm un dārzeņiem.
Pildījumam: bekonu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sasmalcinātu ķiploku, rīvmaizi, krējumu, sāli, piparus un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!