Pīlādži cukura sīrupā

Pīlādži cukura sīrupā Foto: Pīlādži cukura sīrupā

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādžu ķekaru
  • 1 kg cukura
  • 1,5 glāzes ūdens
  • 1/2 tējkarotes citronskābes

Pagatavošana

  1. Nogatavojušos pīlādžus ar visiem ķekariem nomazgā, notecina lieko ūdeni un sapilda dezinficēta burkā.
  2. Pagatavotam cukura sīrupam pievieno citronskābi.
  3. Verdošu sīrupu pārlej pīlādžiem un tūlīt aizvāko ar dezinficēta metāla vāciņu.
  4. Šādi iecukuroti pīlādžu ķekari ir labs dekorēšanas materiāls putnu un medījumu gaļām.
  5. Var izmantot pie karstas tējas saaukstēšanās gadījumā.

Šīs sastāvdaļas paredzētas uz litra burku.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes